Meri-Lapin tonttitarjonta yrityksille

Onko yritykselläsi tarvetta laajentaa toimintaansa? Vai oletko perustamassa kokonaan uutta yritystä ja tarvitset toimitilaa? Tervetuloa Meri-Lappiin! Meillä on tilaa rakentaa ja yrittää. Meri-Lapin alueella saatavilla sekä vapaita liiketontteja että valmiita liiketiloja uusille ja nykyisille yrittäjille. Myös perheelle löytyy sekä asuntoja että monipuolisesti tontteja, jonne oman kodin voi rakentaa. Alla olevista linkeistä löytyy sekä toimitiloja että vapaita liiketontteja, joista saa lisätietoa kuntien elinkeinopalveluista. Myös Meri-Lapin asukkaille ja Meri-Lappiin muuttajille  löytyy lisätietoa vapaista asunnoista ja tonteista.

 Torniossa oleviin tontteihin ja toimitiloihin voit tutustua klikkaamalla kartan kohdetta. Lisäksi alla on Youtube-videona esittely Arction teollisuusalueesta.

Myös Kemissä riittää vapaita toimitiloja ja liiketontteja. Alla ja linkissä esittely Kemintullin alueeseen.

Keminmaan liiketontteihin voit tutustua kätevästi.

Simon alueelta löytyy myös tontteja ja liiketiloja voi tiedustella elinkeinopalveluista

Tervolassa on useita kaavoitettuja teollisuustontteja sekä muuta tonttitarjontaa. Alla on myös parin teollisuustonttialueen esittelyt Youtube-videona sekä suomeksi että In English.

Tervolan Teräspuisto

Tervolan Puupuisto

Meri-Lapin ulkojäsenet Ylitornio ja Haaparanta toivottavat myös yrittäjät ja yritykset tervetulleeksi tarjoten erilaisia liiketontteja ja toimitiloja. Alueen kuntien elinkeinopalvelut auttavat mielellään yritystoimintaan sopivien toimitilojen ja liiketonttien löytämisessä.