Meri-Lapissa kohtaavat kiireetön ja laadukas elämä merellisen luonnon ja jokivarsien läheisyydessä

Sulje silmäsi ja kuvittele ihanne-elämäsi. Mitä näkyy? Onko haaveissasi rauhallinen maalaistalo joen varrella vai oma pikku kaksio keskustan ytimessä? Meri-Lapissa lyhyiden välimatkojen ansiosta asumisen, työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on vaivatonta. Ehdit ajaa Meri-Lapin päästä päähän samassa ajassa kuin istuisit neljän ruuhkassa pääkaupunkiseudulla. Asuminen on kaiken lisäksi edullista muuhun maahan verrattuna. Meri-Lappi on monenlaisen elämän kohtaamispaikka.

Meri-Lappi on tunnettu laadukkaista ja kattavista palveluistaan, joista erityisen tunnettuja ovat monipuoliset kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut. Kemin ja Tornion alueelta löytyy monipuolisia kulttuuripalveluita. Tornio-Haaparanta alueella on myös edustettuina monia kotimaisia ja kansainvälisiä vähittäiskaupan yrityksiä.

Asuntotarjonnasta löytyy vaihtoehtoja, arvostitpa luontoa, merinäköalaa tai keskustan palveluita. Asumiskustannukset Meri-Lapin alueella ovat edulliset. Meri-Lapissa omakotitalon tai merinäköalaosakkeen omistajaksi pääsee todella kohtuullisilla kustannuksilla.  

Tule viihtymään Meri-Lappiin!