Meri-Lapin vaihtuvat maisemat monipuolisine reitteineen kutsuvat sinut pyöräilemään!

Pyöräily on hyvää liikuntaa ja työmatkapyöräily on mitä parhainta hyötyliikuntaa. Mikäpä estäisi hyppäämästä pyörän selkään myös vapaa-aikana? Pyöräily on monipuolinen harrastus. Pidit sitten asfaltilla viilettämisestä, kaupungilla rennosti rullailemisesta vai maastossa huikeista maisemista pyörän selästä nauttien, meillä Meri-Lapissa tämä kaikki on mahdollista.

Maastopyöräilyn suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina ja Meri-Lapin monimuotoinen luonto suorastaan kutsuu hyppäämään pyörän selkään ja nauttimaan upeista, vaihtelevista maisemista.

Kemissä kaikkien käytössä ovat kaupunkipyörä villarit pientä vuokraa vastaan. Kemiin on myös toteutettu esteetön pyöräilyreitistö. Haaparanta-Tornion alueeseen on mahdollista tutustua pyöräillen. Kesäisin Alatornion Ahjo järjestää maratonpyöräilyn Kilpisjärveltä Tornioon ja Rajaväylän lenkin.

Keminmaalla ja Kemissä voit vuokrata fatbiken, jolla voi ajaa sekä päällystetyillä reiteillä että maastossa. Alla olevista linkeistä pääset fatbikeja vuokraavien tahojen sivuille. Tervolassa toimii myös pyöräilyseura Ounaksen Pyörä-Pojat ry, jonka sivuilta löytyy lisätietoa erityisesti maantiepyöräilyyn liittyen.

Kallin ulkoilukeskus, Keminmaa

Ounaksen Pyörä-Pojat ry Tervola